До нас завітав святий Миколай

Найкраща казка дитинства  – святий Миколай з подаруночками.
До зустрічі з ним чемно гутувалися усі учні нашої школи, а особливо  – найменші. Усі хлопчики і дівчатка Світлички (вихователь Уляна Киселюк),  Передшкілля (вчителька Ірина Мицик); першого класу (вчителька Світлана Дубницька); та другого класу (вчителька Лідія Кондратюк) зачаровано розповідали св. Миколаю, як вони його чекали,  та чого навчилися у школі українознавства.

Учні третього класу (вчителька Галина Скаржинська) та четвертого класу (вчителька Юлія Соловйова) були учасниками дійства Добрих і Злих Ангелів, перші з яких  приготовляли дорогу святому Миколаю, а другі – намагались перешкодити його появі серед  дітей. Учні 5-6 класу (вчителька Зоряна Матійчик) найгучніше колядували, а старшокласники були надійними помічниками святого Миколая. Про нього, Святого, його прихід, розповіла усім на початку свята  Настя Полева.
Усі школярі радісно співали пісні «Ой, хто хто Миколая любить», «Ходить по землі святий Миколай», «Миколай, Миколай, ти до нас завітай» , та інші,  які вони приготували під керівництвом учителів музики Ольги Обертос та Ірини Зарецької.
Святий Миколай обдарував подаруночками та образочками усіх наших вихованців. Не забув він і про наших гостей – воїнів захисників України Сергія Білана та Дмитра Котова, котрі перебувають на реабілітації, тут, у США. Пожертви батьків наших учнів були і для них  гарних подарунком.
Нам приємно було також  вітати на нашому святі отця Іллю, священика церкви св. Юра на Мангетині, Нью Йорк, який завітав до школи цього дня на запрошення батьківського комітету.