Урок патріотизму від учасника Майдану

Зустріч учнів школи українознавства «Нова хвилька» у Брукліні, НЙ з учасником подій на Майдані Романом Линдовим стала живим уроком мужності і патріотизму.
Роману не було ще 20-ти, коли він прийшов на Майдан, за те, щоб жити у вільній европейській краіні. У ті найжорстокіщі дні п’ятирічної давності, коли у неозброєних мирних, у переважній більшості, молодих людей, учасників Революції Гідності, стріляли на ураження адепти злочинного режиму Януковича, був і він в епіцентрі того пекельного болю і втрат. – Обійшовся, – каже, – пораненням. Та лікувався довго від опіків, а руку довелось таки ампутувати.
— Чи жалкували Ви коли небудь за тим, що пішли у ті дні на Майдан, – запитав хтось з дітей. — Ніколи. Бо просто мав бути там. Хто за нас змінюватиме нашу країну, як кожен скаже, не я, – відповів він.
Роман на рівних спіккувався зі школярами і вони довго не хотіли відпускати його. Захоплювалися участю Романа у змаганнях з багатоборства, що відбувалися на Флориді, де він виборов 4-те місце. Нині він один з найсильніших адаптних спортсменів у світі, єдиний з України, який брав участь у таких змаганнях. Наші українські школярики пообіцяли, що тепер будуть уболівати за нього. А Роман запевнив, що не здаватиметься, допоки не виборе 1-е місця.