Великоднє привітання батькам та учням школи українознавства «Нова Хвилька»

     Дорогі наші українці, співвітчизники, батьки і учні школи українознавства «Нова Хвилька», вітаємо Вас з Великодніми святами Воскресіння Христового!

     Хтось святкує  цей Великий день уже цієї Неділі, у когось вона буде Вербною, коли співаємо «Осанна во Вишніх» нашому Спасителеві! Так чи інакше, ми перебуваємо у часі очікування. Очікування перемін у нашому житті. Ми не можемо милуватись сповна весняною красою, і бачимо сонечко здебільшого лиш у віконечку, бо обмежені до простору наших квартир, домівок. Більші чи менші за розміром саме вони стали для нас і фортецею, і домашньою церквою, і оберегом. Тільки тут, у цьому обмеженні почуваємось захищеними і навіть вільними. Вільними від страху перед невидимою небезпекою. Ще кілька місяців тому ми не могли навіть уявити собі життя у таких обставинах. Це велике випробування для дорослих і дітей, для багатих і бідних, для всього людства. Але коли ми разом, коли почуваємося спільнотою, об’єднаною дорогими для кожного духовними цінностями, ми знаходимо у собі сили  долати труднощі, вчитися, працювати, вірити і надіятись.

     Залишаймося цією дружньою спільнотою, що ділиться радістю зустрічі з Воскреслим Ісусом Христом! Хай цю радість дарують нам і наші діти, з якими ми разом пізнаємо цей світ і вчимося його розуміти і шанувати! Хай десниця Воскреслого Господа нашого Ісуса Христа діткнеться кожного з Вас і благословить здоров’ям, зцілює  душі і серця!

     Христос Воскрес! Воїстину Воскрес!

     Дирекція, вчителі школи українознавства «Нова Хвилька»:
Мирослава Роздольська, Лариса Заник,  Ольга Обертос, Ольга Гриник, Світлана Дубницька, Зоряна Матійчик, Ірина Мицик, Ірина Коломієць, Галина Скаржинська, Юлія Соловйова, Олександра Кіселюк, Тетяна Мхітаріані, Світлана Дешко, Віктор Курилик, В’ячеслав Циганець, Надія Головчук