Свято останнього дзвоника

Багато теплих вражень залишило  свято останнього дзвоника на закінчення навчального року, що відбулося 1-го червня.  Розпочалась урочиста лінійка виконанням Гимну України, якого разом з дітьми співали всі присутні. Директор школи Мирослава Роздольська привітала учнів, вчителів та батьків з успішним закінченням навчального року . Перед лінійкою учителі у класах вручили своїм вихованцям свідоцтва, у яких виставлені оцінки з усіх навчальних предметів  Приємно, що усі наші 98 учнів 1-9 класів перейшли до наступних класів. Молодші навчились читати писати українською. Старші  дізнались багато цікавого з історії України, географії, культури, засвоїли нові правила з української мови, захоплювались літературними героями. Сорок шість наших наймолодших вихованців «Світлички» і  Передшкілля разом зі своїми учителями-вихователями досягли також чудових успіхів і отримали грамоти про засвоєння програм у своїх вікових групах.

Нагороди за особливі заслуги у праці отримали і вчителі – Ольга Обертос, за приготування мистецьких програм та створення вокального колективу; Уляна Кіселюк вихователька «Світлички», за створення шкільної дитячої футбольної команди «Нова хвилька»; вчителька третього класу Лідія Кондратюк за високий рівень успішності і творчу працю з учнями 3-ого класу. .Подячними грамотами та рекомендаційними листами нагододжені наші волонтери Христина Дубницька, Яна Андрейчук, Уляна Біленкевич, Настя Полева, Настя Смик та Юлія Луканюк. Вони були прекрасними помічниками вчителів.

Порадували усіх присутніх учні 9-10- х класів Вікторія Тичинська, Анна і Христина Обертос, Дмитро Міщенко, Юлія Ілітич, які поділилися думками про те за що їм подобається українська школа. Вони звернулись  до шлолярів молодших класів  дорожити шкільною громадою і обов’язко повернутись у новому навчальному році, незважаючи ні на які труднощі. Бо разом їх легко поборювати.

Із успішним закінченням навчального року привітала учнів та вчителів заступник голови Батьківського комітету Олена Яремцьо. Вона подякувала батькам за співпрацю, за їх активну участь в усіх шкільних заходах, у чергуванні та підтриманні порядку в школі протягом всього навчального року.

На закінчення свята лунали пісні про Україну, яких чудово виконували всі  учні молодших і старших класів, а також солісти Соломія Лобач, Юля Ілітич та Вікторія Tичинська. Нові танці показали учасники танцювального колективу ‘Синєвір» під керівництвом Григорія Момота. Старша група, у якій танцюють наші учні уже третій рік – справжні віртуози. Потішили присутніх и найменші наші танцюристи.

І як же без піци та солодощів на закінчення року та без теплих обіймів на прощання. До зустрічі у новому навчальному році!