Зустрічали Миколая та колядували у Різдвяний час

Як ми зустрічали Миколая та колядками прославляли Господа у Різдвяний час:

Наближається до закінчення час Різдвяних свят, які розпочалися із зустрічі Миколая у нашій школі. Нас тепер багатенько, тож короткі концертні програми відбулися спочатку у кожному класі. Діти дикламували вірші, співали пісень, і з великим захопленням зустрічали Миколая з подарунками.

Особлива подяка вчителям молодших класів Олександрі Кіселюк, Ірині Мицик, Тетяні Мхітаріані, та їх помічникам Світлані Дешко, Надії Головчук за так гарно підготовлені з їх найменшими вихованцями чудові сценки, пісеньки, якими діти «Світлички та Передшкілля потішили батьків, Миколая та всіх гостей їхнього свята.

Гарно приготувались до зустрічі Миколая і учні 1-ого- 4-ого класів зі своїми учителями Світланою, Дубницькою, Іриною, Коломієць, Юлею Соловйовою та Галиною Скаржинською.

Пані Юля з батьками учнів 2-ого-3-ого класів влаштували ціле представлення для дітей, у якому була і добра фея і герої інших казок. Велике спасибі батькам за таку гарну співпрацю. Щира подяка нашим Миколаям, роль яких так добре сповнили п. Ярослав Кривонюк та п. Дмитро Пухальський. Обидва татусі наших діток з Передшкілля, де вчителькою п. Ірина Мицик.

На закінчення дня зустрічі з Миколаєм всі наші школярики зібралась в актовому залі, і ще разом співали, колядували для доброго Миколая, смакували піщу, а батьки мали можливість поспікуватись за кавою та

солодким.

Під час канікул наші учні у супроводі вчителів та батьків побували в театрі Ла-МаМа, що на Мангетині, де мали чудову нагоду подивитись виставу «Колядники на Марсі», режисерки Вірляни Ткач і послухати автентичний гуцульский спів у час Різдвяних свят колядників із Карпат, із Криворівні.

Після довгеньких зимових канікул, ми розпочали наше навчання 11 січня. І вже того ж дня учні разом із учителькою музики Ольгою Обертос з Вертом пішли поколядувати і повіншувати нашим добрим спонсорам працівникам Української Федеральної Кредитної Спілки у Бруклінському відділенні. В нагороду принесли для школи $250. Дякуємо.

А у неділю, 26 січня наші голосисті колядники разом з п. Ольгою звесилили парафіян місійної церкви Різдва Пресвятої Богородиці після Літургії, яку служить тут для української громади о. Роман Малярчук у церкві св. Брендона. Дякуємо отцю Роману за запрошення, п.Ользі за гарну програму, батькам, що відгукнулись і привели своїх дітей того дня, щоб ми могли так гідно представити школу і прославляти Господа своїм співом. Дякуємо парафіянам за щедру коляду. Кожен із 17 учасників отримав по $10, а на потреби школи передали $372. Розколяда ще триває. Так, що кожної суботи до 15 січня ми у школі колядуємо.