Зустріч з боксером-чемпіоном Олегом Довгуном

Учням як старших, так і молодших класів було надзвичайно цікаво слухати молодого
професійного українського боксера, переможця багатьох боїв на рингу, Олега Довгуна.
Його поради хлопцям і дівчатам про те як стати сильними, як іти до перемоги
захоплювали дітей.
Вісімнадцятого березня, у п’ятницю, вечором, Олег зійдеться у боксерському поєдинку на кубок світу у його ваговий категорії. Поєдинок відбудеться на Лонг Айленді.
Підтримаймо нашого українського боксера! Хай синьо-жовті прапори заповнять арену, а
наша підтримка допоможе йому здобути перемогу і стати чемпіоном світу!
Кошти, які він отримає у переможному бою, Олег скерує на підтримку наших українських воїнів, захисників Вітчизни від московської навали.

Довгун Олег  (Стебник, Україна) — український професійний боксер  у другій легкій вазі (до 55,3кг), чемпіон WBA NABA, шостий номер в рейтингу WBA, ABF USA і ABF continental America, член збірної України, майстер спорту України міжнародного класу, багато разовий чемпіон та призер  України, представляв Україну на відбірному турнірі до Олімпійських ігор 2016 APB and WSB Olimpic Qualifier, член 5 і 6 сезону WSB «Українські отамани».

Професійна кар’єра

Професійну боксерську кар’єру розпочав в Сполучених Штатах Америки, де провів свій дебютний поєдинок 26 травня 2017р в штаті Північна Кароліна і отримав перемогу в другому раунді ТКО. В тому ж році здобув ще три перемоги.

У 2018 році провів три поєдинки, здобув перемогу.

У 2019 році рекорд Олега становив 7-0 після чого він отримав можливість провести поєдинок за пояс American Boxing Federation USA, ще з одним непереможним боксером Daron Williams, де Олег домінував весь поєдинок і в другому раунді відправив суперника в нокдаун, здобувши перемогу одноголосним рішенням суддів.

У липні цього ж року Олег провів поєдинок за пояс ABF Continental Americas з Vincent Jennings де здобув перемогу. Після цього боксер провів ще три поєдинки, в яких переміг.

13 листопада 2021 Олег провів найважливіший 10-ти раундовий поєдинок у своїй кар‘єрі за титут WBA NABA проти суперника Glenn Dezurn. Всі 10 раундів Олег домінував і здобув перемогу одноголосним рішенням суддів 100-90. Тим самим гарантував собі місце в топ 15 WBA

На даний момент займає шосту позицію у світі по версії WBA