Зустріч з письменником, документалістом Русланом Горовим

Девятого жовтня у нашій школі відбулася цікава зустріч з письменником, митцем Русланом Горовим. Він презентував свій документальний фільм «Кіборги». Це жива розповідь про трьох хлопців-воїнів, які полишили своїх дітей, дружин, батьків і пішли на захист Вітчизни. Відеозаписи з тих страшних і водночас героїчних днів захисту Донецького аеропорту, слова їх ще живих, спогади друзів і сповнені болю розповіді матерів про своїх синів, котрі поклали життя за Україну – дотикали до самого серця.
Старшокласники задавали запитання автору про те, як вдалося зібрати матеріали, сповнювались почуттями гніву до ворога, який нищить нашу землю, вбиває батьків їхніх ровесників.
Присутні дякували п. Руслану Горовому за те, що розповідає про цю старшну війну через такі документальні історії, за те що їздить з цим фільмом до українських громад Америки, щоб і ми тут розділяли цю біль і тут в Америці поширювали правду про війну, яку Росія розв’язала проти України.
З цікавістю слухали учасники зустрічі і уривки з книг Руслана Горового, які він зачитував. Автор подарував кілька з них зі свого великого письменницького доробку для бібліотеки нашої школи. Придбавши його книжки, учасники зустрічі стояли в черзі за автографом автора і довго не відпускали його, бажаючи ще і ще поспілкуватись з ним.