Ми розпочали новий навчальний рік

Вісімнадцятого  вересня майже 150 дітей, іхні батьки, вчителі і гості зібрались на подвір’ї перед школою, що на вулиці О у Брукліні,  на урочисту лінійку відкриття нового навчального року 2021-2022. Після майже двох років на дистанційному навчанні –  радість зустрічей  переповнювала дітей і дорослих. Ми знову тут, у школі!

Прозвучав Славень України. Його співали маленькі й великі. Наші українські прапори, синьо-жовті кульки, різнобарвні   вишиванки  – відчуття свята, яке ми дарували не тільки самі собі, своїй українській громаді, а й тій околиці Брукліна, НЙ, де чути було наші голоси.

Зі святом привітала присутніх директор школи Мирослава Роздольська. Парох місійної церкви Різдва Пресвятої Богородиці о. Роман Малярчук поблагословив дітей, учителів, батьків – у добру путь до нових знань. Вісімнадцять учителів та помічників повели учнів у класи. З любов’ю і на високому фаховому рівні вони навчатимуть їх рідної мови літератури, історії, географії, культури. Наймолодші наші школярики – через пісню, музику, ігри пізнаватимуть букви, вчитимуться читати, писати, любити Україну і себе в українському світі, де б вони не були.