Святкування 30-ти ліття Незалежності України

Святкування 30-ти ліття Незалежності України, зорганізоване громадськими організаціями NewUkrainianWave та «RevivedSoldiersUkraine» відбулося у Брукліні, НЙ.
З ювілеєм нашої державності учасників святкового дійства привітав Генеральний Консул України у Нью Йорку п. Олексій Голубов. З молитвою за Україну поблагословив усіх присутніх парох місійної парафії Різдва Пресвятої Богородиці о. Роман Малярчук.Чудовий настрій своєю музикою творив скрипаль-віртуоз Олександр Божик і талановиті учні школи українознавсва «Нова хвилька» – Юля Ілітич, Софійка Кривонюк та танцювальний гурт «Синєвір» під керівництвом Григорія Момота, що створений при школі.

Директор школи Мирослава Роздольська, завідуюча навчальною частиною  Лариса Заник, та вчителі школи, як господарі свята, мали чудову нагоду вітати гостей, розповісти про школу та запросити нових учнів до нашої шкільної родини.
З хвилюванням та слозами на очах слухали присутні виступи наших поранених воїнів-захисників української землі Станіслава Стовбана та Леоніда Овдіюка, які прибули на лікування до США і задля підтримки, яких зібралася українська громада Брукліна на цей благодійний концерт.
Ведуча програми, волонтерка з Чикаго, Мар’яна Балаш вміло провела аукціон на якому виручили $3,000. Дякуємо мисткині Оксані Ізбанській за чудову картину, яка продаласъ за $700. Дякуємо тим учасникам аукціону, котрі придбали намисто, футбольний м’яч з підписами гравців збірної України, оригінальну хустку та сумку ручної роботи.
Дякуємо Галині GalinaRadchenko та Миколі Радченкам, які в день святкування річниці шлюбу зібрали та разом зі своїми друзями передали пожертву на лікування наших воїнів $700.
Дякуємо компанії R&J Capital Group, LLC, і зокрема, Ользі Лазарук, які вручили нам напередодні чек на $1,000 на підтримку наших воїнів та організацію концерту.
Дякуємо всім українцям, які прийшли цього дня, придбали квитки, та своїми внесками долучилися до благодійної справи. Всі кошти передані «Revived Soldiers Ukraine», організації, яку очолює невтомна, віддана Ірина Вашук- Діссіпіо.
Разом ми сила! Слава Україні!