Разом в молитві і у праці

Mаю приємність  передати подяку  отця Романа Малярчука, пароха церкви Різдва Пресвятої Богородиці та Владики Павла Хомницького, епископа Стемфордського за участь наших дітей, вчителів в  Літургії минулої неділі, та за гостину, яку так гарно приготували батьки. Сердечно дякую всім, хто прийшов, привів своїх діток, допоміг все облаштувати і у такий спосіб не тільки якнайкраще представити нашу школу, а разом творити відчуття спільноти, котру єднає молитва і праця для  добра наших дітей.

Дякую вчительці музики Ользі Обертос під керівництвом якої невеличкий шкільний хор  дуже гарно виконав «Отче наш»  та підтримував церковний хор своїм співом. І, зокрема всім нашим солістам Анні, Христині, Данилу Обертос, Дмитрові Міщенку(він також дуже добре читав Апостола), Світлані та Христині Дубницькій, Уляні Киселюк, Ларисі Заник, Ірині Андрейчук.

Велика подяка родині Олени та Василя Яремцьо, за закупи, які Олена зробила, за смачну каву, яку приготував Василь, Ірині Адрейчук; пані Марії, бабусі Ангеліни Кобрин  та їй самій маленькій господинці: Наталі  Савіцькій, Нілі Дзік за працю на кухні: Ірині Макарук, Уляні Киселюк, Іванні Бойко за солодке та фрукти, які вони принесли, родині Дубницьких та родині Гриник, пані Галині Скаржинській за допомогу і співпрацю.

На гостині наші школярики разом з учителями Ольгою Обертос та Ларисою Заник запросили присутніх до радісного музичного дійства. Тут до хористів активно долучились Дмитро Яремцьо, Марко Андрейчук, Олександр Гриник, Вадим Савіцький, Денис Гурак, Марко Попадинець, Софійка Прокопів, Ангеліна Кобрин, Софійка Дубницька, Дмитрик Киселюк та Володимир Киселюк, Іванко Макарук, Йосиф Дзік.

Софійка Прокопів та Марко Андрейчук були у чудових вишиванках, тож їм випала честь вітати Владику букетом осінніх квітів перед початком Літургії.

Велика подяка Тетяні Міщенко за чудові світлини. Всім за участь і співпрацю! Разом, навіть невеликою громадою, Ми – Сила! Молодці, Тримаймося! Бережімо, Плекаймо і Збагачуймо наші традиції!
Мирослава Роздольська,
Директор школи