Літературні читання. Зустріч з письменником

У нашій школі українознавства “Нова хвилька”, у Брукліні, НЙ відбулася цікава зустріч, літературні читання за участю письменника Степана Процюка, Наш земляк, з з Івано-Франківська презентував свій новий роман “Травам не можна помирати”. Розмова торкалася також і багатьох інших творів автора “Інфекція’, “Аналіз крові”, “Сорок цистерн любові”, прози для школярів “Астронавти” та багатьох інших, А ще говорили про українські і американські реалії, про вічне і прекрасне.
Корисною була також інформація, з якою поділився син письменника Антон Процюк, редактор Вікіпедії, котрий запросив учителів батьків, учнів до співпраці.
Про волонтерський проект обміну досвідом поміж школами в Україні і діаспорі поділився натхненними думками Олександр Кохтюк із Чорткова, що на Тернопільщині. Разом із нашою колегою, директором школи українознавства у Йонкерсі, НЙ  #SvitlanaKhmurkovskaFay Олександр є співініціатором і технічним редактором проекту, який може стати дієвим інструментом у підвищенні якості українознавчих студій.