Найкращі дарунки для Матусь

Ласкаві слова, пісні, танці для нарідніших з любов’ю дарували наші талановиті школярики – учні школи українознавства “Нова хвилька ” у Брукліні. своїм Матусям, Бабусям у День Матері.
Чудово дикламували вірші наші першокласники (вчителька Світлана Дубницька), другокласники (вчителька Лідія Кондратюк та третьокласники (вчителька Галина Скаржинська) ; розвеселили гумористичними сценками учні четвертого класу (вчителька Юлія Соловйова). Потішили пісеньками найменшенькі із “Світлички” (вихователі Уляна Кисилюк та Світлана Дешко) та передшкілля ( вчителька Ірина Мицик). 
Вразили своїми чудовими голосами, розкутiстю на сцені наші солісти – старшокласники Вікторія Тичинська, Юлія Ілітич, Дмитро Міщенко. У кожного уже є свій “почерк” своя манера виконання – дівчата запалюють живою радісною енергетикою, а Дмитра слухаєш затамувавши подих, і ніби бачиш і ті “чорнобривці, що насіяла мати”, і той світанковий край, де навчила співати. Для молодшої солістки Юлії Дашенич того дня був дебют, також дуже цікавий – у парі зі своєю вчителькою вокалу Ольгою Обертос. Пані Ольга , як учителька музики у нашій школі підбирає чудовий репертуар для всіх вікових груп і класів, тож прекрасні українські пісеньки про маму, бабусю і про себе, як найкращих маминих помічників діти співали весело,, радісно, бо це про них і від них для найрідніших.
Ну, а наші танцюристи, гурту “Синевір”, що діє при школі під керівництвом концертмейстра Григорія Момота, перевершили всі сподівання. Молодша група, а особливо старша милували око своєю злагодженістю рухів, пластичністю. Іх вітали і у Манхетені на сцені фестивалю церкви святого Юра. Як, і, до речі, Дмитра Міценка, Юлю Ілітич та Соломію Лобач, також дуже талановиту ще одну нашу артисточку. Браво! 
Подяка за велику організаційну роботу з приготування концерту заучу школи Ларисі Заник, усім вчителям, а також нашим юним помічникам-волонтерам Яні Андрейчук та Насті Полеві, восьмикласникам, що були музичними операторами Адріану Момоту та Івану Боднару. Подяка батькам за допомогу, за солодкий стіл а особливо, голові батьківського комітету Зоряні Дашенич за всі старання.
Хай ростуть наші талановиті діти здоровими, щасливими на радість батькам, школі і на славу України!
Світлини Дмитра Міщенка