Поповнення християнської родини у Брукліні,НЙ

У першу неділю травня, коли весна своїм зеленим омофором оновила землю, 20 маленьких урочисто святкових першопричасників з білими ліліями у руках і самі чисті серцем, як ті лілії, переступили поріг церкви місійної парафії Різдва Пресвятої Богородиці, що у Брукліні, НЙ.
Всі учасники торжества – учні нашої школи українознавства «Нова хвилька». Вони приготовлялись до цієї пам’ятної події у їх житті протягом цілого року на уроках релігії під керівництвом учителів-катехитів п. Івана Онищука та п. Світлани Дубницької.

Напередодні, у суботу, наші старанні учні вперше здавали свій іспит з уроків релігії у … сповідальниці. Молитовно, і не по дитячому усвідомлено, приступили вони до Тайни Покаяння, щоб розповісти Ісусові, про поступки, за які шкодують, яких соромляться, і яких не хотіли б більше повторювати. Від тепер ця важлива християнська практика має стати початком духовної праці над собою, що укріпляє дух, зцілює і оновлює душу милосердним всепрощенням.

На згадку про цю важливу подію у житті
християнської спільноти парох о. Василь Годенчук вручив усім учасникам Урочистого Святого Причастя Грамоти з їхніми іменами, а від батьків та школи – у подарунок дитячі Біблії, вервечки та альбом зі Святими Таїнствами.
На світлині: зліва на право, перший ряд: Софія Дубницька, Дарина Полева, Арсеній Клюх, Вероніка Тимчук, Ксеня Щукіна, Софія Мажар, Дмитро Боднарук, Юрій Гулаков, Андрій Долінський, Арсеній Мороз.
Другий ряд: Елізабет Колбаско, Стівен Урбанський, Ангеліна Кобрин, Павло Колбаско, Оріана Пужняк, Марія Віксюк, Кирило Іщенко, Данило Воронич, Софія Прокопів, Каріна Депутат.
Третій ряд: Світлана Дубницька, вчителька- катехит о. Василь Годенчук, парох місійної парафії Різдва Пресвятої Богородиці; катехит Іван Онишук, та Мирослава Роздольська. директор школи українознавства у Брукліні, НЙ.